Niklas Arell är klar för Malmö Redhawks.
Niklas Arell är klar för Malmö Redhawks.
MICHAEL ERICHSEN/Bildbyrån
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Klart: Redhawks värvar från SHL-konkurrent

"Det är en riktigt bra back som gjort en jättesäsong"


HOCKEY. Malmö Redhawks har gjort klart med sitt första nyförvärv. Backen Niklas Arell har skrivit på ett tvåårigt kontrakt.

Malmö Redhawks har suttit lugnt i båten sedan laget åkt ur SM-slutspelet i semifinalen mot HV71. Men under fredagen gjort klubben klart med sitt första nyförvärv. Niklas Arell har skrivit på ett kontrakt på två år.

– Det är en riktigt bra back som gjort en jättesäsong för Karlskrona. Vi har varit intresserad av honom en längre tid och det är kul att han kommer tillbaka till oss. I Niklas får vi en skicklig tvåvägsback som kan spela i alla situationer, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.

Backen har tidigare spelat i Redhawks men kommer närmast från Karlskrona. Totalt har Arell gjort 187 grundseriematcher i SHL och 22 i SM-slutspelet.

– Det ska bli jätteroligt att flytta till Malmö igen. När jag var på lån i klubben för drygt två år sedan blev jag imponerad av de framsteg som gjorts sedan min juniortid där. Årets säsong visar dessutom att man jobbar på rätt sätt och att man snabbt etablerat sig i SHL. Malmö Redhawks går en spännande framtid till mötes, säger försvararen.


Publicerad: 21. april 2017 14:14
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter
från Lokaltidningen

Startsidan just nu